top of page

Antarctica, Antarctica 21

ANTCHINLINDANTARCTICA21
€13.995
En stock
1
Détails du produit

INDIVIDUELE RONDREIS CHILI & CRUISE ANTARCTICA (14 dagen / 11 nachten)

SANTIAGO DE CHILE - PUNTA ARENAS - PUERTO NATALES - TORRES DEL PAINE N.P. - SHETLAND EILANDEN - ANTARCTICA

Gewaarborgd vertrek op vaste data met gids op elke etappe (minimum 2 deelnemers)


Antarctica is het continent van de extremen. Het uiterste stukje van deze wereld waar toeristen komen, het meest zuidelijk gelegen, het koudst, het minst bevolkt op een paar wetenschappelijke stations na het laatste plekje op deze aarde dat pas ongeveer twee eeuwen geleden werd ontdekt. Een maagdelijk continent, nog niet door de mens vervuild, bewoond door grote dierenkolonies, vogels en zeezoogdieren. Een land van stilte.De landschappen zijn er meer dan adembenemend, het schouwspel van ijs en sneeuw laat een onvergetelijke druk na. U maakt ook kennis met de dieren : walvissen, zeehonden, pinguïns… een van de hoogtepunten op deze cruise naar de Zuidpool. We bieden u de kans om mee te varen met ijsbrekers die speciaal zijn uitgerust voor poolexpedities, met mensen aan het roer die dit vak als hun broekzak kennen en u meenemen op een ontdekkingstocht begeleid door specialisten. De grootste troef van dit Antarcticaprogramma is dat u naar het schiereiland vliegt in 2 u tijd. Hierdoor vermijdt u 4 dagen nutteloos varen over een heel bewogen zee, namelijk de Drake Passage, en kunt u kaap hoor overvliegen


DAG 1 : BRUSSEL - SANTIAGO DE CHILE
Vlucht van Brussel naar Santiago de Chile via Madrid. Maaltijd en overnachting aan boord.


DAG 2 : SANTIAGO DE CHILE
Aankomst in Santiago, onthaal door onze gids, transfer en intrek in het hotel W Santiago*****. In de namiddag, begeleid bezoek aan de hoofdstad van Chili langs de hoofdstraten en het historische centrum. Ontdekking van de heuvel St. Lucia, het Palacio de la Moneda, de Plaza de Armas en de kathedraal. Verderzetting naar het park Forestal, het museum voor Schone Kunsten en naar de Boheemse wijk Bellavista. Beklimming van de heuvel van San Cristobal of Santa Lucia van waaruit u een mooi uitzicht heeft over de stad. Tergukeer naar het hotel.


DAG 3 : SANTIAGO - PUNTA ARENAS - PUERTO NATALES
Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Punta Arenas, gelegen aan de oevers van de «Straat van Magellan. Aankomst in Punta Arenas, onthaal en vertrek naar Puerto Natales, klein vissersdorpje gelegen aan de zee-engte van de Laatste Hoop. Puerto Natales werd gesticht in 1911 en leeft hedendaags van de schapenteelt en de visvangst. Doorreis langs de steppes van Patagonië. Intrek in het hotel Indigo Patagonia**** in een Corner kamer.


DAG 4 : NATIONALE PARK TORRES DEL PAINE
Daguitstap naar het Nationaal Park van Torres del Paine», die werd uitgeroepen tot wereldpatrimonium door het Unesco. Dit park wordt beschouwd als één van de mooiste van Patagonië dankzij zijn rijkdom aan fauna en flora en het indrukwekkende gebergte. Bezoek aan de meren van Sarmiento, Figueroa, Nordenskjold en Pehoe. Aankomst in het Nationaal Park van Torres del Paine met zijn verrassende landschappen van granieten bergtoppen. Doorreis naar de grot van Milodon waar kapitein Eberhard de fossielen van een prehistorisch dier ontdekte in 1895. Terugkeer naar het hotel in de late namiddag.


DAG 5 : PUERTO NATALES – PUNTA ARENAS
Transfer naar Punta Arenas. Onthaal door het personeel van de Antactica 21 en transfer naar het hotel Cabo de Hornos****. In de namiddag is er een informatieve samenkomst met de medereizigers van de expeditie. Daarna is er een avondmaal en u overnacht in het hotel.


DAG 6 : PUNTA ARENAS - ANTARCTICA
Het avontuur in Antarctica begint met een vlucht van ongeveer anderhalf uur naar het basiskamp van Frei gelegen op het eiland van Rey Jorge (South Shetland). Eenmaal daar, zullen we de Chileense basis van Frei bezoeken alsook de Russische basis van Bellingshausen. Tenslotte gaan we aan boord van het schip in de baai van Fildes met een zodiac op de M/V Ocean Nova.


DAG 7 : ANTARCTICA
De volgende morgen vertrekt u naar de luchthaven. Het vertrekuur hangt af van de weersomstandigheden, maar u zult voldoende tijd krijgen om u voor te bereiden op uw vlucht naar King George Island. Dit is het grootste eiland in de South Shetland archipel, waar uw expeditieschip op u wacht om de expeditiecruise naar het Antarctische continent te starten.


DAG 8 - 10 : ANTARCTICA
De volgende dagen zal u tijdens uw cruise verschillende eilanden rond het Antarctisch schiereiland bezoeken, evenals een aantal plaatsen op het ‘Witte Continent’ zelf. Enkele van de meest bezochte plaatsen zijn Deception Island, Brabant en Anvers Island, Port Lockroy, Peterman en Paulet Island. Terwijl we van de ene plaats naar de andere cruisen, zal u door prachtige waterwegen varen zoals de Neumayer, Gerlach en Lemaire Channels en magnifiek Paradise Bay.


DAG 11 : ANTARCTICA - PUNTA ARENAS
Uw expeditie cruise eindigt opnieuw op King George Island waar uw vlucht naar Punta Arenas volgt en Onthaal in Punta Arenas en transfer naar het hotel Dreams del Estrecho*****.


DAG 12 : PUNTA ARENAS - SANTIAGO DE CHILE
Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Santiago. Aankomst in Santiago, onthaal, transfer en intrek in het hotel W Santiago*****.


DAG 13 : SANTIAGO - CONCHA y TORRO - MADRID
‘s Morgens, bezoek aan de wijnkelder van Concha er Toro, die in 1883 werd gebouwd. Zij wordt als de allerbelangrijkste van het land beschouwd. Privétour door de wijngaarden en degustatie in een bodega. Retour naar Santiago en transfer naar de luchthaven. Vlucht naar Brussel via Madrid. Maaltijd en overnachting aan boord.


DAG 14 : MADRID - BRUSSEL
Aankomst in Madrid en aansluitende vlucht naar Brussel.


IN DE PRIJS INBEGREPEN: de intercontinentale vluchten met Iberia – de binnenlandse vluchten - de luchthaventaksen - de transfers luchthaven/hotel/luchthaven - Het verblijf in de vermelde hotels (of evenwaardig) - de vermelde excursies vergezeld door een privé engelstallige gids (behalve tijdens de cruise : excursies met andere reizigers) - de cruise van 8 dagen/ 7 nachten aan boord van de M/V Ocean Nova in volpension en open-bar - een gedetailleerde gids - de kwaliteitsservice Sudamerica Tours – de garantiefonds.

IN DE PRIJS NIET INBEGREPEN : de persoonlijke uitgaven (dranken, enz.) – fooien gidsen en boordpersoneel - verzekeringen


VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR DE CRUISES NAAR ANTARCTICA

– Per persoon wordt bij de inschrijving een voorschot van 2.000 € gevraagd. De rest van de reissom moet ten laatste 4 maanden voor de vertrekdatum worden voldaan.

– Annuleringen: tot 4 maanden voor de vertrekdatum: 700 EUR per persoon; van 4 tot 2 maanden voor de vertrekdatum : 2.500 €; van 2 tot 1 maand voor de vertrekdatum : 4.500 €; minder dan 1 maand voor de vertrekdatum : de totale reissom moet worden betaald.

Deze cruise is een expeditie op een van de meest afgelegen plaatsen ter wereld en dus is de beschreven route slechts een voorbeeld. Aanpassingen vormen dus geen aanleiding voor een terugbetaling. Een perfecte lichamelijke gezondheid is noodzakelijk en een goede annulatie- en bijstandsverzekering worden ten zeerste aanbevolen. (Gedetailleerde voorwaarden op aanvraag)

Enregistrer ce produit pour plus tard
bottom of page