top of page

Cuba, Viva Cuba bij inwoners

CUBNLGRPVIVAINWONERS
€2.135
En stock
1
Détails du produit

BEGELEIDE RONDREIS CUBA (12 dagen / 10 nachten)

Havana - Piñar del Rio - Viñales - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Cayo Santa Maria

Gewaarborgd vertrek op vaste data met engelstallige / franstallige begeleider (minimum 2 deelnemers)


Een begeleide rondreis in het Engels die de hoogtepunten van het land combineert en waar u logeert in casa particulares. Het is ideaal voor mensen die het eiland op een begeleide manier willen ontdekken met hier en daar toch een vrije namiddag om zelf in te vullen. Volgens het budget en voorkeur kunt u ook kiezen tussen logeren in Casas particulares (bij een inwoner) of klassiekere hotels. U bezoekt de hoofdstad Havana waar je als het ware 50 jaar terugkeert in de tijd. De oude stad is tevens ook wereldpatrimonium van Unesco. Verderzetting naar Viñales, de regio van de wereldberoemde Cubaanse tabak, waaruit de legendarische sigaren worden vervaardigd. Bezoek aan de monumentale stad Cienfuegos. Bezoek aan Trinidad, de mooiste stad van Cuba met haar gekleurd historisch centrum en de vallei van de suikermolens. In Santa Clara zal u het Mausoleum van «Che Guevara» kunnen bezoeken. Na een gevarieerde rondreis zal u kunnen genieten van de parelwitte stranden van Cayo Santa Maria. Deze strandbestemming bevindt zich op een eiland dat via een zeedijk bereikbaar is en het is veel kleinschaliger en intiemer dan Varadero.
DAG 1 : BRUSSEL – MADRID - HAVANA
Vertrek vanuit Brussel naar Havana via Madrid. Aankomst in Havana. Onthaal en transfer in bus naar het centrum. Intrek en overnachting in casa particular.


DAG 2 : HAVANA
Ontbijt. Stadsbezoek. Wandeling door Havana Vieja. De oude stad werd werelderfgoed verklaard door Unesco. U wandelt langs de belangrijkste plaatsen, de Plaza San Francisco, Plaza Catedral, de Plaza Vieja, Vrije namiddag. Overnachting in casa particular.


DAG 3 : HAVANA – PINAR DEL RIO – VIÑALES
Ontbijt. Vertrek per bus naar het uiterste westen van het eiland of de provincie van Pinar del Rio. Aankomst in Viñales.Bezoek van de « Cueva del Indio ». Vrije namiddag. Intrek en overnachting in casa particular.


DAG 4 : VIÑALES
Ontbijt. Vertrek voor een wandeling, omringd door prachtige kalkformaties en tussen de tabaksboerderijtjes waar u met een beetje geluk het oogstproces kunt meemaken. Terugkeer naar Viñales. Vrije namiddag. Overnachting in casa particular.


DAG 5 : VINALES – CIENFUEGOS
Ontbijt. Vertrek terug langs een brede autosnelweg met weinig verkeer richting het centrum van het eiland. Aankomst in de monumentale stad, Cienfuegos met zijn brede boulevards, grote koloniale marktplaats met enkele mooie koloniale gebouwen, waaronder het theater Terry en het Palacio del Valle. Intrek en overnachting in casa particular.


DAG 6 : CIENFUEGOS - TRINIDAD
Ontbijt. Vertrek per bus naar Trinidad. Bezoek aan de « Museo Romantico ». Cocktail on de « Canchánchara bar ». Vrije namiddag in het meest pittoreske stadje van Cuba, Trinidad. Intrek en overnachting in casa particular.


DAG 7 : TRINIDAD
Ontbijt. Vrije bezoek van Trinidad, werelderfgoed van Unesco, een levend museum ! De stad werd gesticht in 1514 door de Spaanse conquistadores en had zijn rijkdom te danken aan de bloei van de suikerindustrie. Overnachting in casa particular.


DAG 8 : TRINIDAD – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA
Ontbijt. Vertrek naar de vallei van de suikermolens en halte aan de Mirador voor een prachtig uitzicht op de vallei. Verderzetting naar de Hacienda Iznaga met zijn opmerkelijke slaventoren. Verderzetting naar Santa Clara. Mogelijkheid om er het mausoleum en museum van Che Guevara te bezoeken (Gesloten op maandag). Verderzetting naar Cayo Santa Maria. Intrek en overnachting in het hotel Memories Paraiso Cayo Santa Maria***+


DAG 9 : CAYO SANTA MARIA
Vrije dag in All Inclusive. Overnachting in het hotel Memories Paraiso Cayo Santa Maria***+


DAG 10 : CAYO SANTA MARIA – HAVANA
Ontbijt. Transfer in bus naar Havana. Vrij namiddag. Overnachting in casa particular.


DAG 11 : HAVANA- MADRID
Ontbijt. Transfer in bus naar de luchthavan van Havana. Terugvlucht naar Brussel via Madrid.


DAG 12 : MADRID - BRUSSEL
Aankomst in Havana en aansluitende vlucht naar Brussel.


INBEGREPEN IN DE PRIJS : De intercontinentale vluchten met Air Europa - luchthaventaksen - onthaal aan de luchthaven - de vermelde transfers - het verblijf in casas particulares tijdens de rondreis en in het vermelde hotel aan het strand - het ontbijt - All Inclusive formule aan het strand - de vermelde excursies met engelstallige gids - de toeristische kaart voor Cuba - een reisgids - de Garantiefonds - de "kwaliteitsservice" van Sudamerica Tours

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS : de dranken en persoonlijke uitgaven – de niet vermelde maaltijden - fooien voor gids en chauffeurEnregistrer ce produit pour plus tard
bottom of page