Peru de Primera

Référence PERNLINDPRIMERA
€2.995
En stock
1
Détails du produit

INDIVIDUELE RONDREIS PERU (13 dagen / 11 nachten)

LIMA - AREQUIPA - CUSCO - HEILIGE VALLEI - PISAC - OLLANTAYTAMBO - MACHU PICCHU - PUNO - TITICACAMEER - UROS - TAQUILE


Gewaarborgd vertrek elke dagen met lokal gids op elke etappe (minimum 2 deelnemers)


Peru is een fascinerend land met een grote variëteit aan landschappen, gaande van grote woestijnvlaktes via de kust tot de diepste wouden van het Amazonegebied, over bergpassen en hoogvlaktes. Het is een land met tal van historische sites, die getuigen van oude culturen die gedurende duizenden jaren hier hun thuis vonden, van in de oudheid tot nu. Met deze rondreis gaat u de voornaamste toeristische steden en de belangrijkste sites van Perú ontdekken. Deze rondreis is op individueel basis aangeboden, met plaatselijke Engelstalige beroepsgidsen. De diensten en uitstappen gebeuren ofwel op basis van «regular tours», samen met andere reizigers (internationaal gezelschap) met Engelssprekende gids, ofwel op privé basis met privé diensten en met eigen gids, naar keuze, Engels- of Franssprekende gids.
DAG 01 : BRUSSEL – MADRID – LIMA
Vertrek per vliegtuig naar Madrid en aansluitende vlucht naar Lima. Onthaal, transfer en intrek in het hotel. Overnachting in het hotel van de gekozen categorie.


DAG 02 : LIMA
Bezoek aan de zogenaamde Koningsstad die een heel continent regeerde : de oude koloniale wijken, de plaza Mayor omringd door de kathedraal, het presidentieel paleis, het paleis van de Aartsbisschop en van de Cabildo, Bezoek aan het moderne Lima met de wijken van Miraflores en San Isidro. In de Namiddag, Bezoek aan de pre-Inca site van Pachacamac aan de rand van de Stille Oceaan, met tempels en piramides, waaronder de indrukwekkende Zonnepiramide. Op deze site worden nog steeds opzoekingen gedaan Overnachting.


DAG 03 : LIMA – AREQUIPA
Vlucht naar Arequipa, op een hoogte van 2400 m, aan de voet van de vulkanen Chachani, Misti en Pichu Picchu. Onthaal, transfer en intrek in het hotel. Bezoek aan de zogenaamde Witte stad : de plaza de Armas, omringd door gracieuze zuilengalerijen en beplant met palmbomen en jacarandas, de kathedraal, de kerk van de Compañia, de prachtig versierde kapel en de kloosters, waarvan het klooster van Santa Catalina een echte stad binnen de stad vormt. Daarna houden we bij de uitkijkpost van Yanahuara die de stad aan de voet van de vulkanen domineert. Overnachting.


DAG 04 : AREQUIPA – CUSCO
Vlucht naar Cusco. Onthaal, transfer en intrek in het hotel. Ontdekking van de zogenaamde „navel van de wereld”, de hoofdstad van Tahuantinsuyu, de Inca-staat waarvan nog heel wat restanten overblijven, zoals de wondermooie werken van het koloniale tijdperk. U zult er de kathedraal zien op de plaza de Armas, de calle Loretto met prachtige Inca-muren, de Coricancha of de Zonnetempel waarop de Spanjaarden de kerk en het klooster van Santo Domingo bouwden. Daarna de omliggende ruïnes met Puca Pucara, het zogenaamde Rode fort, Tambomachay of het Inca-bad, Kenko, een oud religieus gedeeltelijk ondergronds gelegen centrum. Daarna het kolossale complex van Sacsayhuamán met een drievoudige ommuring met zaagtanden als symbool voor de bliksem. De gigantische en perfect in elkaar passende stenen lijken wel titanenwerk. Overnachting


DAG 05 : CUSCO – HEILIGE VALLEI – CUSCO
Bezoek aan de markt van Pisac. Een kleurrijke spektakel ! U ontdekt er alle produkten van tropische valleien en hoogvlaktes die de campesino’s er komen ruilen. Middagmaal in een lokale restaurant. Bezoek aan Ollantaytambo met het dorp, dat al eeuwenlang hetzelfde gebleven is, met de heilige baden en fonteinen, monumentale terrassen en de religieuze zone op kolossale rotsen. Terugreis naar Cusco en overnachting.


DAG 06 : CUSCO – MACHU PICCHU
Vertrek per trein via de diepe canyon van Urubamba, bekroond met besneeuwde bergtoppen en waar men hier en daar op de bergflanken Inca-ruïnes kan ontwaren. Aankomst in Aguas Calientes en beklimming in een minibus naar de prestigieuze site van de beroemde Verloren stad van de Inca’s, Machu Picchu. Bezoek aan de verschillende zones van de stad temidden van het gebergteOvernachting. Hotel van de gekozen categorie.


DAG 07 : MACHU PICCHU – CUSCO
Vrije voormiddag om de site verder te ontdekken of om te wandelen op het beroemde Inca-pad tot aan de Zonnepoort of een bezoekje aan de duizelingwekkend hoge Inca-haven of om de beklimming naar Huayna Picchu te maken. Terug per trein naar Cuzco. Overnachting


DAG 08 : CUSCO
Vrije dag om het rijke verleden van deze stad verder te ontdekken. Het toeristisch ticket van Cuzco geeft u toegang tot de meeste monumenten en sites van de stand en omgeving. Er is ook mogelijkheid tot winkelen, bijvoorbeeld in San Blas, de ambachtelijke wijk. Overnachting. Hotel van de gekozen categorie.


DAG 09 : CUSCO – LA RAYA – PUNO
Transfer naar het station.Vertrek per Toeristische bus naar de groene vallei van de Rio Vilcanota die bezaaid is met typische dorpjes: Oropesa, Andahuaylillas, Urcos, Cacha. Verder naar de col van La Raya (4319 m) temidden van de besneeuwde bergtoppen en dan afdaling naar de altiplano. Middagmaal aan boord. Oversteek van de immense vlakte met kuddes lama’s en alpaca’s en aankomst ‘s avonds in Puno op de oevers van het Titicacameer (3 812 m), het hoogste bevaarbare meer ter wereld. Overnachting.


DAG 10 : PUNO (TITICACAMEER)
Excursie op het meer altijd in regulier transport en bezoek aan de drijvende eilanden van de Uro-Aymara-Indianen. Verder naar het typische eiland van taquile, met zijn buitengewone bevolking en zijn prachtige landschappen. Let wel, het is een wandeling naar boven!. Terugkeer naar het hotel en overnachting.


DAG 11 : PUNO- SILLUSTANI– LIMA
Transfer naar de luchthaven en onderweg bezoekt u het interessante precolumbiaans kerkhof van Sillustani, gelegen op een schiereiland aan het Umayomeer. Vlucht naar Lima. Onthaal, transfer en intrek in het hotel. Vrije namiddag. Overnachting.


DAG 12 : LIMA – MADRID
Vrije voormiddag om de hoofdstad verder te ontdekken, nog een museum te bezoeken of te shoppen in de Arcomar een spectaculaire shoppincenter op een rotswand op de boord van de Stille Oceaan. Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Brussel.


DAG 13 : BRUSSEL


STANDAARD HOTELS :
Lima : Britania*** - Arequipa : MAison d'Elise*** - Cusco : Sueño del Inca*** - Machu Picchu : Flower House*** - Puno : Qelqatani***

SUPERIEURE HOTELS :
Lima : Casa Andina Select*** - Arequipa : Katari**** - Cusco : Hilton**** - Machu Picchu : El Mapi***+ - Puno : Casa Andina Private****

1ste CATEGORIE HOTELS :
Lima : Belmond Miraflores Park***** - Arequipa : Cirqa***** - Cusco : Monasterio***** - Machu Picchu : Sanctuary Lodge***** - Puno : Titilaka*****

INBEGREPEN IN DE PRIJS : de intercontinentale vluchten met Iberia - de binnenlandse vluchten - de luchthaventaksen - onthaal aan de luchthaven - alle vermelde transfers - de vermelde traject met lijnbus - de vermelde excursies in internationale gezelschap - het verblijf in de vermelde hotels of evenwaardig - ontbijt - de vermelde maaltijden - het toeristisch ticket van Cusco - een reisgids - Garantiefonds – de "kwaliteitservice" van Sudamerica Tours

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS : de dranken en persoonlijke uitgaven – de niet vermelde maaltijden - fooien voor gids en chauffeur

Enregistrer ce produit pour plus tard