top of page

ONZE INDIVIDUELE RONDREIZEN

Voor diegene die zelf zijn vertrekdatum wil bepalen en van niemand wil afhangen, stellen wij een formule voor waar u ter plaatse, etappe per etappe , ontvangen en begeleid wordt door professionele lokale gidsen. U kunt dan opteren voor de formule met de excursies in "reguliere tours", waarin we de excursies ter plaatse uitvoeren met andere reizigers van verschillende nationaliteiten. Dit is idéaal om de prijs te drukken en voor de mensen die graag andere mensen ontmoeten tijdens hun reis. U kunt ook opteren voor de "privé diensten" waarin u helemaal alleen bent voor de bezoeken met alle aandacht van de gids voor uw eigen noden en interesse. U bent niet meer van anderen afhankelijk en bepaalt zelf het ritme van uw bezoeken. Kies nu uw bestemming en begeef u naar uw reisagent…

Patagonia
Natal
Jaguar
Lauca
Brasilia
Amazonia
Los Lagos
Bahiana
Amazonia

ONZE BEGELEIDE RONDREIZEN

Een begeleider, bijgestaan door professionele lokale gidsen, zorgt voor een vlottere organisatie van de rondreis door zijn kennis van het land en ervaring als begeleider. Het budget die u wenst te spenderen aan uw reis en uw persoonlijke voorkeuren zullen u helpen bij de keuze tussen twee opties :

"Wonderen" : De tweetalige begeleider vergezeld u van Brussel naar Brussel, in kleine groepen beperkt tot 16 deelnemers, gedurende een klassieke rondreis van het gekozen land met een aantal exclusieve uitstappen (mini-cruise met Catamaran, “Orient Expresstrein”,…)

"Viva" : De Franstalige begeleider ontvangt u ter plaatse en vergezelt u gedurende de klassieke rondreis van een land in grotere groepen van verschillende nationaliteiten.

Teotihuacan
Taxco
Costa Rica
Talampaya
El Sumidero
El Calafate
Xpujil
Cozumel
Chiapas

ONZE SELF DRIVE FORMULES

Zoals veel reizigers tegenwoordig, heeft u liever alles in handen tijdens uw reis en bent u redelijk onafhankelijk? Dan is een "fly and drive" formule iets voor u. U wilt zelf de volgorde en de duur van uw bezoeken bepalen maar wenst geen tijd te verliezen om 's avonds nog een hotel te zoeken. Wat stellen we u voor ? Verschillende types wagens aangepast aan de hoeveelheid reizigers en het terrein die bezocht wordt, met het volledige gamma verzekeringen.. U opteert voor een voorgesteld programma of stelt u programma zelf op in samenspraak met ons team specialisten. Met ons kunt u met een gerust gemoed vertrekken want we werken samen met betrouwbare partners die u bijstaan bij het minste probleem. Bij Sudamerica Tours kiest u voor avontuur en onafhankelijkheid zonder zekerheid en comfort uit het oog te verliezen. Contacteer uw reisagent voor verdere inlichtingen.

cuba 2
Cuba Santiago 1
Cuba_Viñales_13
Costa Rica 25
Costa Rica Poas 1
Costa Rica plage 4
Costa Rica Tenorio 13
Costa Rica 23

ONZE CRUISES

Bent u een amateur van schepen, rivieren en de zee ? Dan heeft Sudamerica Tours verschuillende Cruises voor u over gans Latijns Amerika tot in Antarctica. Volgens uw budget en uw voorkeur, stellen wij u verschillende droomcruises voor gaande van "exotische" cruises op de amazonerivier, "naturalistische" cruises naar de Galapagos-eilanden, of cruises naar de fjorden en gletsjers van Patagonië en Antarctica.

Onze opties : Het grote luxueuze cruiseschip, de jacht, het zeilschip of de catamaran. Al onze schepen beschikken over een privé-cabine met privé-douche en toilet. De cruises worden begeleid door professionele naturalistische gidsen die u alle details kunnen vertellen over de fauna en flora die u onderweg zult observeren. Onze cruiseschepen zijn in vol pension en met excursies inbegrepen (niettemin kunnen er soms nog optionele excursies bijgeboekt worden). Klaar om te vertrekken ? Begeef u naar uw reisagent !

Panama
Seaman Journey
Nemo III
Galaxy II
Defin cruise
Antarctica XXI
Eclipse
Beluga
Golondrina

ONZE LEGENDARISCHE TREINEN 

Evenals de "Orient Express" vindt je in Zuid-Amerika verschillende luxetreinen die u dwars door de adembenemende landschappen meenemen. De trein is een aangenaam vervoersmiddel en het biedt een leuk alternatief op de bus. Sommige treinen bevatten restaurants, bars en een "Mirador" om de landschappen te bewonderen en te fotograferen. Op de trein kun je ook vrijer bewegen dan op een bus en lijken de trajecten ook vlugger voorbij te gaan. Sudamerica Tours incorporeert verschillende originele treinen in zijn rondreizen en biedt er ook enkele als extensie aan. Wist je bijvoorbeeld dat de hoogste trein ter wereld zich in Peru bevindt of dat Machu Picchu enkel met de trein bereikbaar is ?

 

Argentina Cobres
Peru Andean Explorer
Panama
Peru Andean Explorer
Tequila Express
Argentina Cobres
Peru Andean Explorer
Peru Andean Explorer
Peru Andean Explorer

TREKKING, SAFARIS & ECOTOERISME

Latijns Amerika is ook een continent voor Natuurliefhebbers. Het beschikt met het Amazonewoud over het grootste woud ter wereld en met het Pantanaal over het grootste moerasgebied ter wereld. Het indrukwekkende Andesgebergte doorkruist het ganse continent van Noord naar Zuid.

Deze elementen bieden veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers zo kunt u trektochten boeken op zoek naar de Inca-ruïnes in de bergen van Peru of kunt u op zoek gaan naar de fauna en de flora in het Amazonewoud en het Pantanaal. Voor de trektochten moet je over een goede fysieke conditie beschikken en bereid zich om in tenten te slapen terwijl dat voor het Pantanaal en het Amazonewoud minder nodig en je in heel comfortabele lodges kunt overnachten.

Peru trekking
Peru trekking
Colombie Cocora
Peru Hayhuash
Peru trekking
bottom of page